Vollemaanavonden

De Boeddha en zijn leerlingen kwamen elke vollemaanavond samen in grote getale. Wij zetten die traditie voort door samen te komen, voorlopig nog maar in kleine getale, zolang het COVID-virus dit noodzakelijk maakt.  Maar we doen dat met de hele sangha in onze gedachten.
Vanaf maandag 28 juni hoef je je niet meer aan te melden voor activiteiten in ons centrum. Dit i.v.m. de versoepelde covid-maatregelen. De overige voorzorgsmaatregelen blijven gelden.

Aanmelden: info@bcatriratna.nl. 

Eerstvolgende vollemaanavond:

Er zijn op dit moment geen evenementen gepland

Donderdag 24 juni in het boeddhistisch centrum

Spirituele vriendschap was voor de Boeddha de kern van het spirituele leven. Deze vollemaanavond staat dat thema centraal. We nemen tijd voor reflectie, vragen ons af wat spirituele vriendschap voor ons persoonlijk betekent, luisteren naar een soetra en vieren het met een puja.

We beginnen om 19.30u (deur open om 19.15u om samen een kopje thee te drinken) en eindigen rond 21.00u. De avond wordt geleid door Manjudhi en Abhayanetri.

Aanmelden vooraf is nodig via info@bcatriratna.nl, we houden nog steeds de Covid-maatregelen aan en dus is er beperkt ruimte.Vollemaanavonden die eerder plaatsvonden:

Dinsdag 27 April (online)

‘De werkelijkheid zien zoals die is’. Hoe doe je dat?
met Jayavajri


Zondag 28 maart

Dharma avond; over compassie en wijsheid
met Ujukarin

Zaterdag 27 februari 2021:

Een avond met het Aranavibhanga sutta.
met Manjudhi

Donderdag 28 januari:

Een avond met het Vattupama sutta.
met Arthamitra