Cursussen & workshops (online tot 1 december)

Tot 1 december is het centrum gesloten i.v.m. COVID-19

Kennismaken met meditatie

Kennismaken met meditatie op 25 oktober online van 11:00 tot 12:45 uur. Je krijgt informatie over meditatie, het wat, hoe en waarom. En je kunt het meteen uitproberen samen met anderen.

Cursus:
De drie juwelen en meditatie

Ontdek de  drie juwelen die in deze cursus aan de orde komen:  de Boeddha, de Dharma en de Sangha. We bekijken, bespreken en onderzoeken elke avond één van de juwelen.Studiegroep: Kantelpunten (bevrijding op het snijpunt van angst en moed)

Joan Halifax is een Amerikaanse zenleraar die o.a. bekend is geworden door haar werk met mensen in de laatste fase van hun leven. In Kantelpunten (Standing at the Edge) bespreekt ze welke problemen we tegenkomen als we ons inzetten voor anderen. Ze doet dit aan de hand van vijf thema’s: altruïsme, empathie, integriteit, respect en inzet, met compassie als overkoepelend principe. 

Cursus leren mediteren

Wil je ontdekken wat echt belangrijk is voor jou? Ben je benieuwd naar wat meditatie inhoudt en of het je meer rust kan geven? Dan is deze 4-weekse cursus wat voor jou!

Introductiecursus boeddhistische ethiek en meditatie

Ervaar je deze COVID-19  tijd als prettig? Of als moeilijk? Of allebei een beetje? Probeer je bij de dag te leven? En lukt dat met wisselend succes? Stel je eens voor hoe iets meer tevredenheid, vriendelijkheid en helderheid je kan helpen om hiermee om te gaan. Wil je dit eens onderzoeken? En meer vrijheid ervaren? Deze cursus gaat daarover.

Bekijk hier de cursussen in de agenda:

zo 25
dec 08

Cursus: de drie juwelen en meditatie

8 december @ 19:00 - 21:00
dec 15

Cursus: de drie juwelen en meditatie

15 december @ 19:00 - 21:00
jan 12

Cursus leren mediteren

12 januari 2021 @ 19:00 - 21:00