Cursus “het drievoudige pad”

“Het drievoudige pad van ethisch leven, mediteren en wijsheid: dé pijlers voor een betekenisvoller leven”


Zes woensdagavonden in het voorjaar van 2020:

18 en 25 maart  en  1, 8, 15 en 22 april

van 19:30 tot 22:00 uur


Informatieavond  op woensdag 11 maart 
van 19:30 tot 21:00 uur
kennismaking, info over de cursus, korte meditatie


Wil je een gelukkiger, meer voldoening gevend bestaan en ben je bereid daar ook iets voor te dóen? Dan is deze cursus een hele goede aanzet en uitdaging. De Boeddha stelde vast dat er lijden is in de wereld, maar ook dat er een pad is dat de oorsprong van lijden aanpakt, door ethisch te leren handelen, te mediteren en wijsheid te ontwikkelen (het 3-voudige pad). In deze cursus zullen we ingaan op deze drie aspecten, met praktische oefeningen die je kunt gebruiken in het leven van alledag, met meditatie en met reflectie. De avonden zijn interactief en worden geleid door een team van ervaren boeddhistische leraren en enthousiaste beoefenaren. Ervaring met meditatie of boeddhisme is niet nodig om deze cursus te volgen.

Kosten: € 120
Voor de cursus graag aanmelden via info@bcatriratna.nl

Vrijgevigheid is een belangrijke waarde voor ons centrum. Kun je de kostprijs voor deze cursus niet betalen? Schrijf of mail ons dan.

Deze cursus wordt ook gegeven in West-Graftdijk op vrijdagochtend van 10:00-12.30. Data: 24 en 31 januari, 7, 21 en 28 februari en 6 maart.  Informatie bij Maitridaya16@gmail.com