Cursus “het drievoudige pad”

“Het drievoudige pad van ethisch leven, mediteren en wijsheid: dé pijlers voor een betekenisvoller leven”

De cursus uitgesteld tot een datum later in het (voor-)jaar. Een en ander hangt onder meer samen met de ontwikkelingen rond de verspreiding van het Corona virus.


Zes avonden in het voorjaar van 2020:

data zijn op dit moment nog niet bekend

van 19:30 tot 22:00 uur


Informatieavond 
van 19:30 tot 21:00 uur
kennismaking, info over de cursus, korte meditatie


Heb jij weleens de gedachte: “Is dit het nou?” Of “Ben ik goed bezig?”  Wil je uitgedaagd worden om daar eens bij stil te staan? Dan is deze cursus een goed begin!

De Boeddha stelde vast dat er lijden is in de wereld, maar ook dat er een pad is dat de oorsprong van lijden aanpakt, door ethisch te leren handelen, te mediteren en wijsheid te ontwikkelen (het drievoudige pad). In deze cursus zullen we ingaan op deze drie aspecten, met praktische oefeningen die je kunt gebruiken in het leven van alledag, met meditatie en met reflectie.

Ook als je al ervaring hebt met mediteren en/of boeddhisme, dan geeft deze cursus een verfrissende blik op één van de meest fundamentele principes uit het boeddhisme. 

Ga jij de uitdaging aan? Meld je dan nu aan via info@bcatriratna.nl of kom naar de informatieavond op woensdag 11 maart! 

Kosten: € 120,-

Vrijgevigheid is een belangrijke waarde voor ons centrum. Kun je de kostprijs voor deze cursus niet betalen? Schrijf of mail ons dan.

 

 

het team… vlnr: Toon, Wineke, Parina & Viryamani