Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Young buddhist workshop ”Extasy op je kussen” Breng je meditatie naar the next level

22 september 2019 @ 11:00 - 17:00

Wil je leren mediteren, loop je vast of ben je op zoek naar meer verdieping in je meditatie? Vind (zelf)vertrouwen in meditatie en in hoe je jezelf en jouw kwaliteiten ervaart. Ontdek het plezier van meditatie en welke technieken bij je passen. Tijdens deze dag gaan we direct met theorie over meditatie aan de slag en reflecteren we op onze ervaringen. De dag wordt geleid door Ksantivadin.

Ksantivadin is sinds 1985 betrokken bij de Triratna Boeddhistische Beweging en al gauw vond hij zijn liefde voor meditatie. Hij vindt het belangrijk zijn enthousiasme voor meditatie over te brengen en anderen te leren van mediteren te genieten.

Praktische informatie:

  • Voor beginners en gevorderden tussen de 18 en 35 jaar
  • Kosten zijn op basis van vrijgevigheid (suggestie is 20 euro)
  • Inclusief lunch
  • Er zijn slechts 15 plaatsen beschikbaar. Aanmelden via info@bcatriratna.nl
Voor wie?

Ben je jonger dan 35 jaar en geinteresseerd in boeddhisme? Dan zijn de Young Buddhist workshops op zondag misschien iets voor jou! Deze workshops zijn speciaal voor iedereen die jonger is dan 35. Ervaring met boeddhisme of meditatie is niet nodig!

Wat?

Via reflectie, interactive oefeningen, discussie en meditatie onderzoeken we hoe boeddhistische ideeen ons leven kunnen verrijken. Iedere workshop heeft te maken met een ander onderdeel van het boeddhistische systeem van beoefening. De workshops zijn dus te volgen als reeks of cursus, maar je kunt ze ook individueel volgen.

Aanmelden hoeft niet, maar mag wel via Facebook of mail: ybnederland@gmail.com.

Je bent van harte welkom bij een van onze gezellige en verdiepende avonden en neem gerust vrienden mee!

 

Gegevens

Datum:
22 september 2019
Tijd:
11:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

BCA Triratna: Marius van Bouwdijk Bastiaansestraat 56, Amsterdam