Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Volle maan avond

21 januari @ 19:00 - 21:00

Het werd al gedaan in de tijd van de Boeddha en wij zetten deze traditie voort: bij volle maan komen we als sangha samen om te eten, te mediteren en om samen een poeja te doen (boeddhistisch ritueel). 1 keer per maand een vast moment om bij elkaar te zijn, elkaar te zien, spreken, inspireren. Als je weinig tijd hebt, maar wel in contact wilt blijven met de sangha, kom dan hierheen, we zien je graag!

Deze keer:

Maandag 21 januari: Vollemaansavond

Come and join Dhammamegha and Mokshagandhi on this first full moon in 2019. The night of the super moon! A hearty winter soup awaits you at 18h00. Afterwards we’ll follow the Buddha into the forest, and, like King Ajatasattu, meet ourselves in the mirror of his wisdom. We’ll hear the stories from the Samaññaphala Sutta (the fruits of the contemplative life) and discover the freedom of blamelessness.

The input will be in English (with translation if needed..) with discussion and a short puja in Dutch.

Kom en vergezel Dhammamegha en Mokshagandhi op deze eerste volle maansavond (de superbloedmaan) in 2019. Om 18.00 u komt er een stevige wintersoep op tafel.
Daarna volgen we de Boeddha naar het bos. En net als koning Ajatasattu, ontmoeten we onszelf in de spiegel van zijn wijsheid. Dit verhaal van de Samaññaphala Sutta (de vruchten van het contemplatieve leven) staat deze avond centraal. Kom en ontdek de vrijheid van een zuiver geweten!

De input zal in het Engels zijn (met zonodige vertaling) met discussie en een korte puja in het Nederlands.

Je bent welkom om 18.00 u voor soep of voor het avondprogramma dat om 19.30 u begint.

Kosten: Op basis van dana/vrijgevigheid

Aanmelden: Niet nodig

Informatie/vragen: Mail info@bcatriratna.nl of bel 020-6327795

Gegevens

Datum:
21 januari
Tijd:
19:00 - 21:00
Evenement Categorie:

Locatie

BCA Triratna: Marius van Bouwdijk Bastiaansestraat 56, Amsterdam