Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Thema ochtend met Wineke en Matthijs

5 juli @ 10:30 - 12:00

Vertrouwen, hoe ontwikkel je dat?
gastspreker Kalyanagita
(Dit is een online activiteit, zie voor deelname info aan het einde van dit bericht)

Ben jij iemand met een gezonde dosis zelfvertrouwen? En heb je meestal vertrouwen in de goede afloop van situaties? Of ben je regelmatig bezorgd over de toekomst, onzeker over jezelf, of wantrouwig in sociale contacten? Hoe je ook in het leven staat, het is een aspect van het leven waar we allemaal mee te maken hebben.

Deze ochtend zullen we stil staan bij het thema vertrouwen binnen de Boeddhistische context. Vertrouwen is 1 van de 12 schakels van het Spiraalvormige Pad, de weg naar verlichting. Maar hoe geven we dit handen en voeten? Wat kun je doen om vertrouwen te verdiepen? En wat kun je beter niet doen?

Kalyanagita, ordelid in de Sangha in Gent, vertelt ons er graag over op de eerstvolgende themaochtend op zondag 5 juli.

Praat en mediteer je ook mee?
Vanaf 10.15 zijn wij aanwezig op de zoom-link die je krijgt als je je aanmeldt. We beginnen om 10.30 en eindigen rond 12.00.
Stuur daarvoor een email naar info@bcatriratna.nl met als subject (onderwerp) themaochtend 5 juli.
Eventuele vragen kun je hierin ook stellen.

We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Wineke en Matthijs

PS: op 5 juli is het ook Dharma dag, de dag waarop we vieren dat de Boeddha 2500 jaar geleden voor het eerst zijn leer verkondigde. De viering van Dharmadag is van 15.30 tot 17.30 uur, ook via Zoom. Je bent van harte welkom om  beide evenementen via Zoom bij te wonen. Voor Dharmadag graag apart aanmelden.

Gegevens

Datum:
5 juli
Tijd:
10:30 - 12:00
Evenement Categorie: