Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Sanghawandeling 25 februari

“Wie lang wandelen wilt, neemt rust onderweg.”

Beste sangha wandelaars,  

Onze laatste sanghawandeling van deze winter is een wat korter tochtje door de groene zomen van Zaanstad. Aan de rand van Zaandam beklimmen we de Zaanse Bult met een magnifiek uitzicht over de polders naar het westen. Tijdens de wandeling zullen we ons verbazen wat er allemaal te zien is rond Zaandam, Koog a/d Zaan, en Zaandijk. Tot slot lopen we zelfs door een uniek brak veenmoeras gebied met de naam Guisveld. Hier komen zeer zeldzame, vrijwel uitgestorven planten voor, waar een groot aantal weidevogels op af komen. We lopen door tot station Wormerveer waar een NS station is.

Naast het genieten van de natuur en ons samenzijn in de sangha, besteden we ook aandacht aan ons innerlijk landschap door enige tijd samen in stilte te lopen.

Wil je zaterdag 25 februari graag met deze mooie winterse wandeling van 10 a 11 kilometer meelopen, kom dan om 10.26 uur naar station Zaandam boven in de traverse. Voor wie vanuit Amsterdam reist: Vanuit Amsterdam CS vertrekt er om 10.08 uur een intercity van spoor 5A richting Den Helder. De Amsterdamse sangha wandelaars hebben de gewoonte zo’n 10 à 15 minuten voor de trein vertrekt te verzamelen vóór de Starbucks aan de centrumkant van de westelijke tunnel van het centraal station tegenover de Hema.

Onderweg komen we waarschijnlijk geen horeca tegen dus neem je eigen eten en drinken mee!

Wij vragen je om je vooraf aan te melden. Helaas kan de wandeling ook niet doorgaan, we hanteren namelijk een minimale bezetting van drie deelnemers. Aanmelden kan per mail bij Guido via  guidojong@gmail.com of telefonisch op 06-47014703.

Lees hier het verhaal ‘De witte wereld’ – belevenissen van een wandelaar