Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

Sanghawandeling

21 januari @ 09:30 16:00

“Wandelen is stilstaan bij de dingen”

Beste sangha wandelaars,  

De eerste wandeling van het nieuwe jaar is dicht bij Amsterdam. We starten in Weesp, een prachtig stadje met beschermd stadsgezicht en 200 monumenten. We zullen het stadje vrij snel verlaten om in de Aetsveldse Polder en langs de Vecht te lopen om in het dorpje Nigtevecht te geraken. Vanuit daar kunnen we via de nieuwe fiets/wandelbrug het Amsterdam Rijnkanaal oversteken en naar een stukje Stelling van Amsterdam lopen, namelijk Fort Nigtevecht, waar tegenwoordig koffie en verse taarten worden bereidt. Via een stukje liniedijk lopen we naar het riviertje ’t Gein wat we volgen totdat we bij Abcoude zijn. 

Naast het genieten van de natuur en ons samenzijn in de sangha, besteden we ook aandacht aan ons innerlijk landschap door enige tijd samen in stilte te lopen.

Wil je zaterdag 21 januari graag met deze mooie winterse wandeling van 14,5 kilometer meelopen, kom dan naar Weesp NS, om 10.05 uur bij de Stationshuiskamer.

Voor wie vanuit Amsterdam reist: Vanuit Amsterdam CS vertrekt er om 9.41 uur een sprinter op spoor 10 richting Amersfoort Vathorst.  De Amsterdamse sangha wandelaars hebben de gewoonte zo’n tien à 15 minuten voor de trein vertrekt te verzamelen vóór de Starbucks aan de centrumkant van de westelijke tunnel van het centraal station tegenover de Hema.

Wij vragen je om je vooraf aan te melden. Helaas kan de wandeling ook niet doorgaan, we hanteren namelijk een minimale bezetting van drie deelnemers. Aanmelden kan per mail bij Guido via  guidojong@gmail.com of telefonisch op 06-47014703.

Check vrijdagavond 20 januari nog even je e-mail voor eventuele wijzigingen.

Hopelijk tot dan, 

George en Guido

Save the dates: 25 februari en 15 april.