Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

Sanghawandeling

20 januari 2024 @ 10:30 15:00

“De winter tekent wat de zomer schildert.”

Beste sangha wandelaars,  

De winter doet eindelijk zijn intrede. Wat zal het mooi zijn als we over een kleine twee weken gaan wandelen. We laten ons dit keer dicht bij huis verrassen tijdens een rondje bij Haarlemmerliede. Vanaf het station Haarlem Spaarnwoude gaan we naar de Liedeweg, langs de Binnen Liede, en na Penningsveer lopen we langs de oevers van de Mooie Nel en over de Lage Dijk. Na wat mooie paadjes door de Binnenpolder, gaan we langs het spoor naar De Zoete Inval waar we een horeca pauze inlassen. Daarna lopen we rond de Veerplas noordwaarts, en zien we de Mooie Nel nogmaals, maar nu vanaf de westoever. Vanaf hier lopen we deels langs de oever naar het station.

Naast het genieten van de natuur en ons samenzijn in de sangha, besteden we natuurlijk ook aandacht aan ons innerlijk landschap door enige tijd samen in stilte te lopen.

Lijkt het je leuk om met deze mooie winterwandeling van 14 kilometer mee te gaan, kom dan zaterdag 20 januari, 10.15 uur naar het NS station van Haarlem Spaarnwoude. 

Houd rekening met lage temperaturen en kleed je daarop!

Voor wie vanuit Amsterdam reist: Vanuit Amsterdam CS vertrekt om 9.55 uur een sprinter richting Hoorn vanaf spoor 2b die stopt op halte Haarlem Spaarnwoude. De Amsterdamse Sanghawandelaars hebben de gewoonte zo’n tien à 15 minuten voor de trein vertrekt te verzamelen vóór de Starbucks (die nu verbouwd wordt) aan de centrumkant van de westelijke tunnel van het centraal station tegenover de Hema (die nu ook verbouwd wordt). 

Wij vragen je om je vooraf aan te melden. Helaas kan de wandeling ook niet doorgaan, we hanteren namelijk een minimale bezetting van drie deelnemers. Aanmelden kan per e-mail bij Guido via guidojong@gmail.com of telefonisch op 06-47014703.

Check vrijdagavond 19 januari nog even je e-mail voor eventuele wijzigingen.

Hopelijk tot dan, 

George en Guido.
Save the dates: 9 maart, 4 mei en 29 juni.

BeantwoordenDoorsturen