Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Sangha wandeling door de ‘s-Gravelandse landgoederen

8 december 2018 @ 09:30 - 16:00

Beste Sangha Wandelaars,

Op zaterdag 8 december is de laatste wandeling van het jaar. Aangezien de dagen wat korter worden zoeken we de natuur wat dichter bij huis op. We gaan namelijk wandelen door de ‘s-Gravelandse landgoederen, ofwel buitenplaatsen zoals Spanderswoud, Hilverbeek en Land & Bosch. Deze landhuizen met omliggende parkbossen vormen in de winter een prachtig stilleven. We lopen via het Corverbos naar de oude haven in Hilversum. Vanuit daar volgen we een leuk pad tot aan  een café voor een horeca pauze. We lopen via een rustig stukje bebouwde kom en langs een mooie oude begraafplaats om op de Hoorneboeg Heide te komen. Tenslotte lopen we via het Laapersbos en Laapersveld naar het eindpunt, Hilversum Sportpark, waar we op het openbaar vervoer stappen.

Naast het genieten van de natuur en het samenzijn besteden we ook natuurlijk aandacht aan ons innerlijk landschap door enige tijd samen in stilte te lopen.

Wil je graag meelopen op deze afwisselende wandeling van 13 kilometer, kom dan naar het verzamelpunt bij het NS-station van Naarden-Bussum om 10.45 uur.

Vanuit Amsterdam CS vertrekt er om 10.10 uur van spoor 10B  een sprinter richting Amersfoort. De Amsterdamse Sanghawandelaars hebben de gewoonte zo’n tien minuten voor de trein vertrekt te verzamelen vóór de Starbucks aan de centrumkant van de westelijke tunnel van het centraal station.

Wij vragen je om je vooraf aan te melden, in geval van bijzonderheden kunnen we je dan persoonlijk inlichten over een eventuele wijziging. Aanmelden kan per mail op guidojong@gmail.com of telefonisch op 06-47014703.

Check vrijdagavond 7 december nog even je e-mail voor eventuele wijzigingen.

Hopelijk tot dan.

George en Guido

Zin om te wandelen in 2019, reserveer dan de volgende data voor het begin van volgend jaar in je agenda: 19 januari, 23 maart, 11 mei en 29 juni.

Gegevens

Datum:
8 december 2018
Tijd:
09:30 - 16:00
Evenement Categorie:

Organisator

Guido Jong
Telefoon:
0647014703
E-mail:
guidojong@gmail.com