Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Sangha wandeling

20 oktober @ 09:30 - 16:00

Beste Sangha Wandelaars,

Zaterdag 20 oktober gaan weer wandelen en gaan we genieten van de laatste herfstkleuren. Deze keer gaan we naar het gebied tussen de Noord-Veluwe  en het Ijsselmeer, een gebied met een agrarisch karakter maar ook grotendeels een gebied waar vele vogels broeden en rusten. We wandelen over klompenpaden, langs het Nijkerkernauw over een dijk, maken gebruik van een trekpontje om over een beek te komen, zijn getuigen van een kasteel en wie weet wat nog meer. Op deze dag wordt óók het Putter-stoomgemaal opgestookt door een groep vrijwilligers en is er gelegenheid dit stukje nostalgie in zijn volle glorie te bewonderen.

Naast het genieten van de natuur, de nostalgie en het heerlijke samenzijn besteden we ook aandacht aan ons innerlijk landschap door enige tijd samen in stilte te lopen.

De lengte van de wandeling is ongeveer 14 kilometer. Bij het stoomgemaal kan koffie, thee, e.d. besteld worden en tegen het eind bezoeken we een boerderij die ook dienst doet als  Rustpunt-Landwinkel-Pluktuin met brocante en zelfgemaakte taart .

We verzamelen bij het NS-station te Nijkerk om 10.25 uur waarmee we nog een klein stukje met de bus naar ons beginpunt moeten.

Vanuit Amsterdam CS vertrekt er om 9.30 uur van spoor 11B  een intercity richting Amersfoort.

De Amsterdamse Sanghawandelaars hebben de gewoonte zo’n tien minuten voor de trein vertrekt te verzamelen vóór de Starbucks aan de centrumkant van de westelijke tunnel van het centraal station.

Wij vragen je om je vooraf aan te melden, in geval van bijzonderheden kunnen we je dan persoonlijk inlichten over een eventuele wijziging. Aanmelden kan per mail op guidojong@gmail.com of telefonisch op 06-47014703.

Check vrijdagavond 19 oktober nog even je e-mail voor eventuele wijzigingen.

Hopelijk tot dan,

George en Guido

PS; Save the dates, de volgende keren zijn 8 december, 19 januari, 23 maart en 11 mei.

Info: info@bcatriratna.nl

Gegevens

Datum:
20 oktober
Tijd:
09:30 - 16:00
Evenement Categorie:

Organisator

Guido Jong
Telefoon:
0647014703
E-mail:
guidojong@gmail.com