Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

Sangha wandeling [NL/ENG]

29 juni 2024 @ 10:30 15:00

Sangha Wandeling | Boeddhistisch Centrum Amsterdam

Over de activiteit

Sangha wandelingen worden eens in de 6 weken georganiseerd door George en Guido. Zij doen hun best elke keer een avontuurlijke wandeling samen te stellen van ongeveer 14 kilometer. De wandelingen zijn voor mensen die affiniteit hebben met de Triratna beweging. Het is een ontspannen manier elkaar eens ‘anders’ te ontmoeten en uit het hoofd te komen door te genieten van de natuur. Tijdens de wandeling is er een moment om gezamenlijk in stilte te lopen. De wandelingen zijn altijd goed bereikbaar met het openbaar vervoer vanuit Amsterdam en zijn kosteloos. Graag van tevoren opgeven. Details over de wandelingen vind je in de agenda.

Over het programma

In verband met de  O.V-beperkingen op Amsterdam Centraal lopen we deze keer een mooie, iets kortere wandeling tussen 2 metrostations, door de vele rijke groengebieden rond Amsterdam Zuidoost: het Gaasperpark, de Gaasperzoom (dicht langs riviertje ’t Gein), de Ruwelswal en de Hoge Dijk. Dan over de dijk van het Abcoudermeer en de leuke voetpaden over het golfterrein, naar de horeca aldaar. Dat is kort voor het eind.

Neem dus zelf ook eten en drinken mee. Tot slot via het natuurgebied(je) Klarenbeek en 

het Broekzijdsche Pad naar het eindpunt, halte Holendrecht

Naast het genieten van de natuur en ons samenzijn in de sangha, besteden we natuurlijk ook aandacht aan ons innerlijk landschap door enige tijd samen in stilte te lopen.


Praktische informatie

Datum en tijd:

29 juni 2024
10.30 tot 15.00 uur

Voor wie:

Iedereen uit de sangha

Taal:

Nederlands, Engels

Aanmelden:  

Wij vragen je om je vooraf aan te melden. Helaas kan de wandeling ook niet doorgaan, we hanteren namelijk een minimale bezetting van drie deelnemers. Aanmelden kan per e-mail bij Guido via guidojong@gmail.com of telefonisch op 06-47014703.

Check vrijdagavond 28 juni nog even je e-mail voor eventuele wijzigingen.

Informatie/vragen: 

guidojong@gmail.com of 06-47014703

Wie leidt de activiteit

George en Guido

Locatie:

Lijkt het je leuk om je te verbazen over het natuurschoon om Amsterdam,  kom dan om 10.00uur op zaterdag 29 juni naar halte Gaasperplas, dit is het eindpunt van metro 53. De wandeling is 12 kilometer.

Eten en drinken:

Zelf meenemen.

Kosten:

Op basis van donatie (dana).
Lees meer over hoe te doneren aan het BCA

Save the dates: 24 augustus, 19 oktober en 7 december.