Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

Sangha Wandeling

9 maart 2024 @ 10:30 15:00

“Soms is het spoor dat je achterlaat belangrijker dan de weg die nog komt.”

Beste sangha wandelaars,  

De volgende wandeling staat alweer voor de deur en is in het groene hart, onder de rook van Amsterdam. De natuur ontwaakt inmiddels in vele facetten, het zal een prachtige wandeling worden met veel vogels, bloesem, ontluikend groen, uitzichten én cultuur die voor ons begint in Breukelen. In het begin nemen we een bus naar het startpunt van de wandeling. Bij Nieuwersluis slingeren we door het Landgoed Over-Holland en komen dan bij het pontje over het Amsterdam/Rijnkanaal. In het dorpje Nieuwer Ter Aa is in het dorpshuis een winkeltje met een simpele koffieplek. Eigen beker meebrengen graag. Dan gaan we via de polders van Oukoop en Demmerik naar het voormalige spoortracé, dat we een tijdje volgen. Onderweg is er een vogelkijkscherm. Bij Vinkeveen lopen we tot slot nog het mooie buurt ommetje genaamd Marickenland.

Naast het genieten van de natuur en ons samenzijn in de sangha, besteden we natuurlijk ook aandacht aan ons innerlijk landschap door enige tijd samen in stilte te lopen.

Lijkt het je leuk om met deze mooie wandeling van 14 kilometer mee te gaan, kom dan zaterdag 9 maart, 10.30 uur naar het NS station van Breukelen, onderaan de trap. 

Voor wie vanuit Amsterdam reist: Vanuit Amsterdam CS vertrekt om 9.49 uur een sprinter richting Rotterdam Centraal vanaf spoor 7b die stopt op halte Breukelen. Verzamelen op het perron. 

Wij vragen je om je vooraf aan te melden. Helaas kan de wandeling ook niet doorgaan, we hanteren namelijk een minimale bezetting van drie deelnemers. Aanmelden kan per e-mail bij Guido via guidojong@gmail.com of telefonisch op 06-47014703.

Check vrijdagavond 8 maart nog even je e-mail voor eventuele wijzigingen.

Hopelijk tot dan, 

George en Guido.

Save the dates: 4 mei en 29 juni.

______________________

Sangha wandelingen worden eens in de 6 weken georganiseerd door George en Guido. Zij doen hun best elke keer een avontuurlijke wandeling samen te stellen van ongeveer 14 kilometer. De wandelingen zijn voor mensen die affiniteit hebben met de Triratna beweging. Het is een ontspannen manier elkaar eens ‘anders’ te ontmoeten en uit het hoofd te komen door te genieten van de natuur. Tijdens de wandeling is er een moment om gezamenlijk in stilte te lopen. De wandelingen zijn altijd goed bereikbaar met het openbaar vervoer vanuit Amsterdam en zijn kosteloos. Graag van tevoren opgeven.Details over de wandelingen vind je in de agenda.