Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Sangha wandeling

2 december 2017 @ 10:00 - 17:00

Beste Sangha Wandelaars,

Zaterdag 2 december gaan we weer wandelen. Tijdens deze winterse wandeling gaan we kijken hoe de natuur tot rust is gekomen in een gebied waar de Utrechtse Heuvelrug overgaat in de Gelderse Vallei. Het is een divers landschap met fraaie landerijen, statige beukenlanen, intieme slingerpaden, bos, heide én grasland. Ook lopen we langs de koeheuvels in Maarn, één van de zeldzame stuifzandheuvels die door vrijwilligers in stand worden gehouden.

Uiteraard besteden we ook aandacht aan ons innerlijk landschap door enige tijd samen in stilte te lopen.

De lengte van de wandeling is 14 km. Houd er rekening mee dat de temperatuur in december laag kan zijn dus kleed je goed. Onderweg is er genoeg gelegenheid voor een koffiepauze waar we eventueel ook op temperatuur kunnen komen. Aan het einde van de route is zelfs nog een bakker die koffie schenkt met een heerlijke huisgemaakt “sint banket”.

We verzamelen bij NS-station Maarn om 10.15 uur.

Voor wie vanuit Amsterdam reist: Vanuit Amsterdam CS vertrekt er om 9.10 uur van spoor 4 een trein richting Utrecht waar we overstappen op de sprinter richting Rhenen. De Amsterdamse Sanghawandelaars hebben de gewoonte zo’n tien minuten voor de trein vertrekt te verzamelen vóór de Starbucks aan de centrumkant van de westelijke tunnel van het centraal station.

Voor wie vanuit Utrecht reist: Vanuit Utrecht CS vertrekt er om 9.55 uur van spoor 15 een sprinter richting Rhenen.

Wij vragen je om je vooraf aan te melden, in geval van bijzonderheden kunnen we je dan persoonlijk inlichten over een eventuele wijziging. Aanmelden kan per mail op guidojong@gmail.com of telefonisch op 06-47014703.

Check vrijdagavond 1 december nog even je e-mail voor eventuele wijzigingen.

Gegevens

Datum:
2 december 2017
Tijd:
10:00 - 17:00
Evenement Categorie: