Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Sangha wandeling

20 januari 2018 @ 10:00 - 17:00

Beste Sangha Wandelaars,

Zaterdag 20 januari is de eerste wandeling van het nieuwe jaar. Dit keer zoeken we het dicht bij huis, het startpunt van de wandeling is in de buurt van Breukelen, namelijk Nieuwersluis.  Dit dorp maakte onderdeel uit van de Hollandse Waterlinie en heeft een beschermd dorpsgezicht met tal van rijksmonumenten. Vanuit daar lopen we naar de pont die ons over het Amsterdam-Rijnkanaal brengt om in een oer Hollands landschap uit te komen. We zullen via Nieuwer ter AA, Boterwal en Bosdijk naar Bijleveld lopen en daarna, met gebruik van  een zelfbedieningspontje, langs de Groote Heicop naar Breukelen terug lopen waar we het openbaar vervoer weer kunnen pakken.

Uiteraard besteden we ook aandacht aan ons innerlijk landschap door enige tijd samen in stilte te lopen.

De lengte van de wandeling is ongeveer 14 kilometer.  Houd er rekening mee dat de temperatuur in januari laag kan zijn dus kleed je goed. Op ⅓ van de wandeling is er een mogelijkheid om in een koffiehuis ons te warmen en een en ander te nuttigen.

We verzamelen bij het NS-station te Breukelen om 10.35 uur.

Vanuit Amsterdam CS vertrekt er om 9.49 uur van spoor 5b een sprinter richting Rotterdam die 10.19 uur aankomt op Breukelen. De Amsterdamse Sanghawandelaars hebben de gewoonte zo’n tien minuten voor de trein vertrekt te verzamelen vóór de Starbucks aan de centrumkant van de westelijke tunnel van het centraal station.

Voor personen die in de buurt van Holendrecht of station Bijlmer wonen is er ook een optie om de bus 120 te nemen.

Wij vragen je om je vooraf aan te melden, in geval van bijzonderheden kunnen we je dan persoonlijk inlichten over een eventuele wijziging. Aanmelden kan per mail op guidojong@gmail.com

Check vrijdagavond 19 januari nog even je e-mail voor eventuele wijzigingen.

Hopelijk tot dan,

George en Guido

PS; Save the date.  De volgende wandelingen zijn op 24 maart en 12 mei.

Info: Info@bcatriratna.nl

Gegevens

Datum:
20 januari 2018
Tijd:
10:00 - 17:00
Evenement Categorie:
Website:
https://www.bcatriratna.nl/sangha-wandeling/

Organisator

Guido Jong
Telefoon:
0647014703
E-mail:
guidojong@gmail.com