Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

Sangha wandeling

Recurring Event bekijk alles

14 oktober @ 09:30 16:00

“Wandelen is de haast uit je hoofd halen en kijken wat er over blijft”

Beste sangha wandelaars,  

Binnenkort gaan we weer wandelen, het wordt de eerste winterwandeling. Laat de kou je niet tegenhouden; ik ken zeker 6 goede redenen om juist in de winter te gaan wandelen:

Bewegen is goed en je slaapt lekker.

Buiten zijn zorgt voor de nodige vitamine D.

Het is in de winter rustiger.

Meer kans op het spotten van wild.

Winterlandschappen zijn mooi.

En met de sangha wandelen in aandacht brengt altijd meer liefde en begrip voor jezelf, elkaar en de omgeving.

We gaan dit keer wandelen in het Gooi. Via de Crailose Brug gaan we naar het Spanderswoud en dan, langs de beeldentuin, over de Meentweg naar het Corversbos. Zo komen we bij de Oude Haven van Hilversum, met een horeca pauze. Daarna een bezinningsmoment bij de kleine begraafplaats, met mooie oude bomen. De Bosdrift brengt ons dan bij de Hoornboegse Hei, en over het ecoduct Zwaluwenberg en via het Dassenveld komen we bij eindpunt Hollandsche Rading. Daar is nog Perron Peet met verse taarten.

Naast het genieten van de natuur en ons samenzijn in de sangha, besteden we natuurlijk ook aandacht aan ons innerlijk landschap door enige tijd samen in stilte te lopen.

Lijkt het je leuk om samen deze winterwandeling van 13 kilometer te gaan lopen, kom dan zaterdag 2 december, 10.15 uur naar het NS station van Hilversum Mediapark.

Voor wie vanuit Amsterdam reist: Vanuit Amsterdam CS vertrekt om 9.41 uur een sprinter naar Amersfoort Vathorst die stopt  op het mediapark in Hilversum. De Amsterdamse Sangha Wandelaars hebben de gewoonte zo’n tien à 15 minuten voor de trein vertrekt te verzamelen vóór de Starbucks aan de centrumkant van de westelijke tunnel van het centraal station tegenover de Hema.

Wij vragen je om je vooraf aan te melden. Helaas kan de wandeling ook niet doorgaan, we hanteren namelijk een minimale bezetting van drie deelnemers. Aanmelden kan per e-mail bij Guido via  guidojong@gmail.com of telefonisch op 06-47014703.

Check vrijdagavond 1 december nog even je e-mail voor eventuele wijzigingen.

Hopelijk tot dan, 

George en Guido.

Save the dates voor 2024: 20 januari, 9 maart, 4 mei en 29 juni