Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

Sangha wandeling

27 mei @ 10:30 16:00

“Wandelen is de haast uit je hoofd halen en kijken wat er overblijft.”

Beste sangha wandelaars,  

Deze wandeling wordt een bijzondere, in meerdere opzichten. We wandelen aan de zuidkant van Amsterdam door verrassend veel groen en autovrij in diverse parken en groengebieden met onderweg 3 keer varen! We starten in Nieuw Sloten en lopen even later door het stille Siegerpark, daar is een trekpontje (zelfbediening!). Dan gaan we via de Oeverlanden naar het Nieuwe Meer, waar we inschepen op “de Helena”, die ons over het meer vaart naar het terras van café “Meerzicht”. Langs de Bosbaan van het Amsterdamse Bos lopen we naar het Gijsbrecht van Aemstelpark dat door Buitenveldert heen loopt en waar, evenals in het Siegerpark, kunstwerken te ontdekken zijn. Dan doorkruisen we het Amstelpark en komen bij onze 3e overvaart: pontje “de Smient” over de Amstel. Bijna ongemerkt kruisen we de Ring A10 en belanden in het Oeverbos, met mooie voetpaadjes. We komen langs een 2e horecagelegenheid: “Thuis a/d Amstel”, en tot slot gaan we via de Omval naar het Amstelstation.Naast het genieten van de ontluikende natuur en ons samenzijn in de sangha, besteden we natuurlijk ook aandacht aan ons innerlijk landschap door enige tijd samen in stilte te lopen.

Lijkt het je leuk om met deze bijzondere tocht van 15 kilometer mee te doen, kom dan zaterdag 27 mei naar het station Amsterdam-Zuid, beneden bij de metropoortjes. Van daaruit gaan we om 10.30 uur gezamenlijk per O.V. naar het startpunt.
Wij vragen je om je vooraf aan te melden. Helaas kan de wandeling ook niet doorgaan, we hanteren namelijk een minimale bezetting van drie deelnemers. Aanmelden kan per e-mail bij Guido via  guidojong@gmail.com of telefonisch op 06-47014703.
Check vrijdagavond 26 mei nog even je e-mail voor eventuele wijzigingen.
Hopelijk tot dan, 
George en Guido.

Save the dates: zaterdag 8 juli en ZONDAG 3 september.