Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Sangha wandeling

15 april @ 09:30 16:00

“In elke wandeling met de natuur ontvangen we veel meer dan we zoeken.”

Beste sangha wandelaars,  

Voor onze eerste sangha wandeling in de lente gaan we iets verder van huis dan wat jullie de laatste tijd gewend zijn. We reizen naar Amersfoort en lopen naar Soest wat zeker de moeite waard zal blijken te zijn.

Eerst door het Bergkwartier om de bebouwing van Amersfoort te verlaten, vervolgens langs de dierentuin naar het Pinetum. Het  Pinetum is een in de jaren dertig aangelegd naaldbomentuin wat heel bijzonder is. Daarna lopen we naar  zandverstuiving de Korte Duinen, waar ook een horeca aanwezig is. Om even het woestijn gevoel te krijgen, lopen we dwars over de grotere zandverstuiving: de Lange Duinen. Via mooie paadjes, onder andere langs de jeugdherberg, komen we op de Soester Engh, een beschermd groot open gebied midden in Soest, waar we een nog werkende korenmolen de Windhond bezoeken, voor we bij station Soest aankomen waar de wandeling eindigt.

Naast het genieten van de ontluikende natuur en ons samenzijn in de sangha, besteden we natuurlijk ook aandacht aan ons innerlijk landschap door enige tijd samen in stilte te lopen.

Wil je zaterdag 15 april graag met deze bijzondere lentewandeling van 14 kilometer mee willen lopen, kom dan om 10.05 uur naar station Amersfoort, voor in de hal. 

Voor wie vanuit Amsterdam reist: Vanuit Amsterdam CS vertrekt er om 9.30 uur een intercity van spoor 11b naar Amersfoort.De Amsterdamse sangha wandelaars hebben de gewoonte zo’n 10 à 15 minuten voor de trein vertrekt te verzamelen vóór de Starbucks aan de centrumkant van de westelijke tunnel van het centraal station tegenover de Hema.

Wij vragen je om je vooraf aan te melden. Helaas kan de wandeling ook niet doorgaan, we hanteren namelijk een minimale bezetting van drie deelnemers. Aanmelden kan per e- mail bij Guido via  guidojong@gmail.com of telefonisch op 06-47014703.

Check vrijdagavond 14 april nog even je e-mail voor eventuele wijzigingen.

Hopelijk tot dan, 

George en Guido.

Save the dates: 27 mei en 8 juli.