Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Sangha wandeling

21 mei 2022 @ 09:30 16:00

Sangha wandelen is in verbondenheid samen een wandeling maken met aandacht voor jezelf, de ander en natuurlijk de prachtige natuur. Tijdens de wandelingen is er altijd een periode van stilte.
De wandelingen zijn ongeveer 14 kilometer lang en worden door George en Guido zo georganiseerd dat zij makkelijk bereikbaar zijn per OV vanuit Amsterdam. Ben je geïnteresseerd en wil je op de hoogte gehouden worden, stuur dan een mailtje naar guidojong@gmail.com of houd de website van het BCA in de gaten.

De kosten voor de wandeling (reizen en versnapering) zijn voor eigen rekening.

Over de wandeling van 21 mei schrijft Guido:

Beste Sangha Wandelaars,  

Eindelijk is het weer zover, we gaan weer eens wandelen. We blijven dicht bij Amsterdam en zullen ons verbazen over de hoeveelheid natuur direct buiten de stad. We lopen over de rafelranden van gemeente Amsterdam en Diemen te beginnen bij station Ganzenhoef. Via de groengordel van de Bijlmer lopen we naar het Diemerbos door, voor een koffiestop in het prachtige House of Bird. Vervolgens door het Penbos naar de Diemerpolder en via de bijzondere Nesciobrug naar het Diemerpark. Dit was ooit één van de meest vervuilde plekken van Nederland is is nu een mooi stadspark/natuurgebied. Hier nemen we de tijd voor een picknick, daarna lopen we naar het bijzondere natuurgebied De Vijfhoek waar je soms betoverd kan worden door het geluid van een nachtegaal. We eindigen de tocht bij de Maxis waar nog wat genuttigd kan worden alvorens de bus te pakken

Naast het genieten van de natuur en ons samenzijn in de sangha, besteden we ook aandacht aan ons innerlijk landschap door enige tijd samen in stilte te lopen.

Wil je zaterdag 21 mei graag meelopen op deze afwisselende wandeling van ongeveer 14 kilometer, kom dan naar het verzamelpunt bij metrostation Ganzenhoef(beneden bij de poortjes) om 10.00 uur.

Vanaf het eindpunt is er een bus richting Amsterdam Amstel of Muiden/Weesp.

Wij vragen je om je vooraf aan te melden. Helaas kan de wandeling ook niet doorgaan, we hanteren namelijk een minimale bezetting van drie deelnemers. Aanmelden kan per mail bij Guido via  guidojong@gmail.com of telefonisch op 06-47014703.

Check vrijdagavond 20 mei nog even je e-mail voor eventuele wijzigingen.

Hopelijk tot dan.

Sangha walk

May 21, 2022 @ 09:30 – 16:00

At this event we will take a walk together as a sangha.  We’ll focus attention on ourselves; and on the beauty of nature.  During the walk we will hold a period of silence. The walks are approximately 14 kilometers long and are designed to be easily accessible by public transport from Amsterdam.

If you are interested and want to know more, please send an email to guidojong@gmail.com or keep an eye on the BCA website.

All costs for the walk (travel and food/drink) are at your own expense.  There is no charge for the event.