Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

Wijsheid komt met de jaren

Recurring Event bekijk alles

8 juni 2023 @ 14:00 15:30

“Wijsheid komt met de Jaren”

Is een waarheid als een koe maar dat niet alleen, ook het pijntje hier en het pijntje daar steekt bij het ouder worden af en aan de kop op.

Leef in gewaarzijn, beweeg in gewaarzijn

We beoefenen het gewaarzijn van de spanningsvelden in lichaam en geest, met het accent op de gewrichten die door het ontstressen soepeler blijven.

Gewaarzijn van lichaam en geest wordt niet in cursusvorm gegeven maar wordt doorlopend een keer in de twee weken aangeboden op donderdagmiddag 14:00 – 15:30 uur in het Boeddhistisch Centrum Amsterdam-Triratna op basis van dana.

De begeleiding is in handen van Nirmanavati en Marjan. Nirmanavati beoefent mindfulness sinds ze 25 jaar geleden de diagnose artrose in alle gewrichten, grote en kleine, had gekregen. Nirmanavati beoefent mindfulness nu ruim 25 jaar waarvan de laatste 15 jaar op boeddhistische wijze. Marjan weet als geen ander hoe je actief blijft als de jaren gaan tellen.

Na afloop van elke bijeenkomst krijg je een korte samenvatting toegestuurd.

  • Aanmelden: er is beperkt plek dus graag aanmelden via Nirmanavati@hotmail.com
  • Prijs: Dana, het Boeddhistische principe van vrijgevigheid. Bij voorkeur overmaken naar NL98INGB0002498334 (onder vermelding van “wijsheid komt met de jaren’), cash in de danaschaal in het Boeddhistisch Centrum of via de doneerknop (zie boven)
  • Locatie: Boeddhistisch Centrum Amsterdam (Marius van Bouwdijk Bastiaansestraat 56, Amsterdam (WG-Terrein)