Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

Meditatie- themadag “schoonheid en verstilling” met Arthakusalin en Kalyanagita

19 februari 2023 @ 10:30 15:30

Stilte is een kostbaar iets.

Uit stilte kan zoveel ontstaan: alles wat er eigenlijk altijd is, maar waar we in ons ‘druk druk druk..’ lomp aan voorbij rennen. Schoonheid toont zich, innigheid, verbinding, verwondering. Stilte kan je niet vatten in één woord. Het is tijdloos en oneindig rijk. Je kan het ervaren. Arthakusalin en Kalyanagita begeleiden een dagretraite ‘schoonheid en verstilling’. Ze doen dat al jaren in hun thuis centrum in Gent, en op retraites in metta vihara. Op 19 februari komen ze naar Amsterdam. Van harte welkom!  

Deze dag wordt als geheel aangeboden; het is niet mogelijk om alleen de ochtend of de middag te komen. De lunch is ook in stilte. Open voor iedereen die vertrouwd is met stilte of er kennis mee wil maken, ongeacht of je veel meditatie ervaring hebt.

Kosten:
We bieden deze dagen aan op basis van Dana (vrijgevigheid) . Onze suggestie voor de hele dag is 25 euro. Je kunt je bijdrage overmaken naar rekeningnummer NL98 INGB0002498334, via de donatieknop op onze website of contant in onze dana schaal. Alvast bedankt, zeer gewaardeerd!                      

Aanmelden:
Graag uiterlijk de zaterdag voorafgaand aan de meditatie-en themadag  via info@bcatriratna.nl   

Informatie/vragen: info@bcatriratna.nl   of tel. 020-6327795