Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

Meditatie-themadag: de weg van thee

28 mei @ 10:30 15:30

In de ochtend meditatie met Tarini. Ze is een groot liefhebber van Japanse poëzie; niet alleen vanwege de schoonheid van de taal maar vooral om de diepgang en betekenis.

In de middag zullen we met elkaar een kopje thee drinken. De theeceremonie ‘Triratna-stijl” nodigt je uit voor reflectie op kwaliteiten die verweven zijn met de Weg van thee: rust, harmonie, zuiverheid en eerbied. Wees welkom!

De dag wordt geleid door Tarini. Tarini is al vele jaren in de orde. Ze is actief als studieleider, retraiteleider en ze leidt in het centrum in Arnhem ook meditatie- en thema dagen. Ze heeft een goed gevoel voor humor en ze heeft een hele praktische instelling.

Brenda zal de theeceremonie leiden. Ze woont in Amsterdam, in de woongroep Subhavana. Ze is een gastvrouw van nature en de theeceremonie is haar op het lijf geschreven. Viryamani doet met haar mee, ze bereiden en serveren samen de thee.

Je kunt de hele dag komen of een halve dag. Lunch is van 12:30-13:30. Wil je je eigen lunch meebrengen?

  • Aanmelden: Niet nodig voor de ochtend. Wil je meedoen met de theeceremonie dan wel graag aanmelden: info@bcatriratna.nl
  • Prijs: Dana. Boeddhistische principe van vrijgevigheid. Bij voorkeur overmaken naar NL98INGB0002498334 (onder vermelding van ‘meditatie-themadag’), cash in de danaschaal in het Boeddhistisch Centrum of via de doneerknop (zie boven). We suggereren 10 euro per dagdeel.
  • Locatie: Boeddhistisch Centrum Amsterdam (Marius van Bouwdijk Bastiaansestraat 56, Amsterdam (WG-Terrein)