Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

Kennismaken met meditatie in het weekend (online)

25 oktober @ 11:00 12:45

Op zondag 11 en 25 oktober

Wil je kennismaken met meditatie? Eenmalig of op meerdere ochtenden? Dan is dit je kans.  Je krijgt informatie over meditatie, het wat, hoe en waarom. En je kunt het meteen uitproberen samen met anderen.

Meditatie is gelukkig steeds meer gebruikelijk en gewoon in deze tijd. Er zijn hele goede App’s en je kunt erover lezen online en in boeken.  Je kunt lezen over het positieve effect, het rustig maken van je geest maar het is méér dan dat.

In het boeddhisme maakt meditatie deel uit van een pad, het 3-voudige pad.  Naast ethiek (wat je doet in je dagelijkse leven) en wijsheid (inzicht).  

Je kunt op deze ochtend proeven en ervaren wat meditatie is, geheel vrijblijvend. Ehipassiko: kom en zie.

De ochtend bestaat uit een korte introductie afgewisseld met meditatieoefeningen en uitwisseling. Je hoeft niets mee te brengen, wij hebben alle meditatiematerialen zoals kussens, bankjes en stoelen in ons centrum.

Lees hier over de voorzorgsmaatregelen in verband met COVID-19.

€10 Vrijgevigheid is een belangrijke waarde voor ons centrum. Je mag ook meer of minder geven. Je kunt het ter plekke betalen of overmaken op NL98 INGB 000 249 8334 tnv BCA Triratna o.v.v. “kennismaken met meditatie”.

Marius van Bouwdijk Bastiaansestraat 56 (WG-Terrein)
Amsterdam, Nederland
020-6327795
info@bcatriratna.nl