Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Cursus Mindfulness the Buddhist Way

Herhalend evenement bekijk alles

18 december @ 19:00 21:30

Deze 8-weekse cursus is voor iedereen die wil ervaren wat het betekent om een leven te leiden waarbij je meer in verbinding staat met jezelf. We doen dit via het oeroude Boeddhistische principe van mindfulness beoefening. Ook wel aandachtstraining. Aan de hand van verschillende oefeningen, waaronder meditatie, leer je stap voor stap hoe je mindfulness in je dagelijkse leven kan toepassen. Mindfulness kan een enorm positief effect hebben op de kwaliteit van leven en helpt bij het voorkomen van burn-out, stress en depressie.
Waarschuwing! Bijwerkingen kunnen zijn dat je meer harmonie, rust, compassie en wijsheid gaat ervaren. 🙂

De cursus wordt gegeven door Parina (voorzitter BCA), Carlos en Boris. Maximum 20 deelnemers.

Een bijeenkomst is van 19 tot 21:30 u met input over mindfulness in boeddhistische context, begeleide meditatie, uitwisseling in groepjes en pauze.  Voor de kenners van de oude teksten: het Satipatthana sutta ligt ten grondslag aan deze cursus.

Het is een heel praktische cursus waarin we samen de rijkdom van mindfulness exploreren. Samen, want mindfulness kan nooit alleen maar over jezelf gaan.

Deze cursus is open voor mensen met en zonder ervaring in meditatie en Boeddhisme. Meer achtergrond: “Life with full attention” van Maitreyabandhu. Je kan het via deze link bestellen https://www.windhorsepublications.com/product/life-with-full-attention-a-practical-course-in-mindful…

Data
8 maandagen:
Oktober: 30
November: 6, 13, 20, 27
December: 4, 11, 18

Tijd
19:00 – 21:30 uur

Kosten
Het cursusgeld voor deze 8-weekse cursus is afhankelijk van je financiële mogelijkheden €100 – €150 – of €200. Incl in de prijs zit een cursusboek ‘Life with full attention’
Hier kun je lezen over vrijgevigheid en hoe je kunt betalen.

Info
Wil je meer informatie? Schrijf naar info@bcatriratna.nl

Aanmelden
Je kunt je aanmelden tot 27 oktober. Maximaal aantal deelnemers is 20.