Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

Introductie Leren Mediteren

Herhalend evenement bekijk alles

7 januari 2024 @ 10:00 16:00

Kom je naar de ochtendmeditaties of zou je willen komen maar ken je onze meditaties nog niet? Wellicht was je op een inloopavond en wil je meer weten? Of wil je kennismaken met meditatie? Dan is deze dag wat voor jou!

Onderwerp:      
Zithouding en Gewaarzijn van de ademhaling en Metta Bhavana

Locatie:   
BCA WGterrein, Marius van Bouwdijk Bastiaansestraat 56,   1054 SP Amsterdam

Kosten:   20 euro. Het geld kun je overmaken naar rekeningnummer NL98 INGB0002498334 onder vermelding van Intro Mediteren.
Vrijgevigheid is een belangrijke waarde voor ons centrum. Is de prijs te hoog? Dan kun je minder geven.                                               

Aanmelden:   
Je kunt je tot 1 dag van te voren aanmelden.

Informatie/vragen
info@bcatriratna.nl of 020-6327795

Cursus leren mediteren

Meditatie, mindfulness, boeddhisme… ze kunnen een ingang zijn naar een manier van leven die uitgaat van wie we zijn in ons diepste wezen: we hebben een geweldige capaciteit aan vriendelijkheid, energie en wijsheid in ons. Kwaliteiten die we hard nodig hebben in deze tijd waarin we zoeken naar een nieuw evenwicht. We verlangen er immers naar ons op een positieve manier te kunnen verhouden tot onszelf, elkaar en de wereld om ons heen.

Op deze dag gaan we specifiek aandacht besteden aan meditatie. Meditatie maakt het mogelijk te gaan zien wat zich afspeelt in je gedachten, je gevoelens, wat je gewoontes zijn. Door regelmatig te mediteren kun je ontdekken hoe je meer rust en focus kunt vinden in je dagelijkse leven. Maar ook ga je zien hoe je geest werkt en hoe dat weer van invloed is op de manier waarop je keuzes maakt.