Meditation Flash Mob for Climate Action op de Dam

Op zondag 6 november gaat de VN klimaatconferentie COP27 van start in Sharm El-Sheikh (Egypte). Naar aanleiding hiervan organiseert Wake-Up Amsterdam (de jongeren Sangha in Amsterdam in de traditie van Thich Nhat Hanh) op deze dag om 14:00 uur een Meditation Flash Mob for Climate Action op de Dam in Amsterdam, met de intentie om de kracht van samen mediteren en zingen te benutten en uit te dragen en zo aandacht te vragen voor het belang van COP27. Voor vrede en gezondheid van onze planeet en al haar bewoners.

Iedereen is welkom: alle leeftijden, levenspaden, geloofsovertuigingen, mate van (on)ervarenheid met meditatie. Samenkomen voorbij verdeeldheid!

Praktische zaken:
1) Verzamelen aan de Paleiszijde van het Damplein, Amsterdam
2) Optioneel: Iets meenemen om op te zitten
3) Optioneel: een zelfgemaakt “protest”bord voor klimaatactie
4) Er worden hand-outs met de planning en liedteksten (voor wie wil meezingen) uitgedeeld.