India ontmoet de Lage Landen (online)

8 november 2020 @ 10:30 – 12:30

Spirituele vriendschap is niet de helft van het spirituele leven, maar is het volledige spirituele leven

De sangha voedt en inspireert. Het is ook een spiegel voor het potentieel dat we in ons dragen. Een aantal van ons hebben ook al de kans gehad om diepe vriendschappen op te bouwen met de sangha uit India. In contact komen met beoefenaars die uit een radicaal andere sociale, culturele en economische achtergrond komt, is immers heel inspirerend. Het leert ons vanuit een andere bril naar onze beoefening te kijken.

Daarom zijn we heel verheugd om jou uit te nodigen voor een online meeting via Zoom op zondag 8 november van 10:30 tot 12:30. Hiervoor hebben 4 sprekers zorgvuldig uitgekozen: 4 bijzondere personen, allen jonge Indiase mitra’s en ordeleden uit India, die vertellen over hun ervaring en beoefening, we gaan in gesprek in kleine groepjes en we gaan natuurlijk ook de toevluchten en trainingsregels zingen (Indiase stijl) en een mantra te ere van de Boeddha.    

Tijdens de mantra is er de kans om een vrijwillige bijdrage te leveren. We willen graag 1300 euro inzamelen. Met dat bedrag kan er een iemand voor een geheel jaar aan het werk worden gesteld als coördinator voor de Young Buddhists in India. Er zijn 14 coordinatoren in totaal (7 mannen en 7 vrouwen) voor de Young Buddhists in India omdat het zo’n enorm land is met zoveel jonge mensen die zijn geïnteresseerd in de Dharma. Twee nationale coordinatoren worden financieel ondersteuund via het Future Dharma Fund. Wij willen ze hierin steunen.

Aanmelden hoeft niet.  Hier is de zoomlink:
https://us02web.zoom.us/j/81846934357?pwd=UzRLYVB3UXo0NXdlMXE1V1ZOYS9Fdz09

Wij kijken er nu al naar uit! 

Hartelijke groetjes

Vidyavardhini Parina, Ratnakumar, Steven
Soniya, Vikash, Manisha