Vollemaanavond 7 mei: Siddhartha Gautama wordt de Boeddha


met Arthamitra en Ksantivadin
Online (Zoom)

Als in mei de volle maan aan de hemel staat, op donderdag de 7e, vieren we traditiegetrouw de Verlichting van de Boeddha. Normaal gesproken zouden we bij die gelegenheid samenkomen. Maar nu is alles anders. Ook voor Siddhartha Gautama werd ruim 2500 jaar geleden ineens alles anders.

Tijdens een zoom meeting vanuit het BCA hoor je hierover, als we na een korte meditatie het Maha-Saccaka-Sutta horen, waarover Arthamitra zijn reflecties met ons deelt. Ksantivadin sluit af met de 3-voudige puja, waarna na ongeveer een uur alles weer voorbij is, zoals altijd alles voorbij gaat (behalve voor een Boeddha).

Je bent van harte welkom. Meld je aan via info@bcatriratna.nl met als onderwerp ‘donderdag 7 mei dan krijg je ongeveer 3 uur van tevoren een link toegestuurd.
We beginnen om 19:30 uur stipt, vanaf 19:15 uur is de ‘deur’ open en om ongeveer
21:00 uur sta je weer ‘buiten’ (maar van binnen warm).

Tot donderdag 7 mei!