Donderdag 21 mei: thuis mediteren. (online)

Thuis mediteren zonder de sangha om je heen, hoe doe je dat?

Donderdagavond duiken we in onze thuispraktijk van meditatie. Voor wie gewend was om regelmatig of af en toe te mediteren in het boeddhistisch centrum is het niet altijd makkelijk of mogelijk om je medtiatieritme thuis te onderhouden. We staan stil bij wat je kan helpen, bij de hindernissen die je kan tegenkomen. Denk bijvoorbeeld aan hoe je zit, aan je omgeving, aan de ruimte waarin je mediteert, en wat er in je geest en met je gedachten gebeurt, zoals je gewoontepatronen en je mediteren op de automatische piloot. Ook is er tijd voor ‘vraag en antwoord’. En natuurlijk mediteren we ook samen.
De online ‘deur’ gaat open om 19:15u, we beginnen om 19:30u en eindigen rond 20:45. Voor iedereen met heel weinig tot heel veel meditatie-ervaring.

Stuur tijdig een mailtje naar info@bcatriratna.nl o.v.v. ‘donderdag 21 mei’ dan sturen we je een zoom link.

Ksantivadin en Karin