Sangha avond

donderdag 27 juni, 19:30 – 21:30 u.
met Bodhidharma uit India

In het kader van én als illustratie van ‘spirituele wedergeboorte’, het thema van de sangha-avonden in deze maand juni, vertelt Bodhidharma, geboren en levend in India en daar geordineerd door Sangharakshita, over hoe zijn contact met Triratna en zijn ordinatie in onze orde zijn leven veranderde.
Morgenavond, donderdag, krijg je zicht op het leven in India en een stuk geschiedenis van een belangrijk deel van onze beweging door de mond van een ooggetuige en deelnemer aan die geschiedenis. Bodhidharma spreekt (goed) Engels en houdt van het krijgen van vragen (en het beantwoorden ervan). Er wordt ook gemediteerd; hopelijk ingeleid door het zingen van de toevluchten en voorschriften Indiase stijl… 
Klik hier voor een foto van een eerder bezoek van Bodhidharma aan ons centrum.