Thema-ochtend over mindful opvoeden

2 juni @ 10:30 – 12:30
met Maitridaya

Op een retraite of tijdens een meditatie in het boeddhistisch centrum lukt het ons vaak wel om er op zijn minst een aantal momenten met onze aandacht bij te zijn, maar wat gebeurt er als we een drukke dag hebben gehad op ons werk, we racen om op tijd thuis te zijn, we nog moeten koken, onze kinderen moeten verzorgen, eten geven, bedenken dat we de was nog moeten doen, moe zijn en geen tijd hebben om te mediteren?
En wat doen we wanneer onze kinderen de grenzen opzoeken?
We kunnen het er eigenlijk niet bij hebben, en zijn geneigd om vanuit emotie te reageren….
Hoe kun je mindfulness inzetten in de hectiek en uitdagingen die het moederschap/vaderschap met zich meebrengt? En wat kan dat opleveren?
Maitridaya heeft zelf 3 kinderen en zal vanuit haar ervaring met opvoeden, meditatiepraktijk én kennis van de dharma vertellen over mindful opvoeden.

Iedereen is van harte welkom om binnen te lopen tussen 10:15 en 10:30.
Om 10:30 openen we de ochtend, praten we over het onderwerp en mediteren we. We stoppen om 12:30. Aansluitend verzorgen we een eenvoudige lunch voor wie wil.

We vragen een vrijwillige bijdrage om de kosten te dekken en ons centrum te kunnen laten bestaan. Je hoeft je van tevoren niet aan te melden. Informatie/vragen: info@bcatriratna.nl of 020-6327795