zaterdag 23 maart: Sanghawandeling

23 maart @ 09:30 – 17:00

Beste Sangha Wandelaars,

Op zaterdag 23 maart gaan we weer wandelen. De route staat nog niet helemaal vast maar de start is in ieder geval in Heiloo waar we in de directe omgeving hopelijk kunnen genieten van de bollenvelden die in het begin van hun bloei staan.

Naast deze landerijen en het weidse polderlandschap lopen we langs oude vaarten, stukjes bos en misschien gaan we nog een het waterleidingduinen
gebied in. Onderweg is er een horecapunt waar we gebruik van kunnen maken.

Naast het genieten van de natuur die zich na de winter ontluikt, de vogels die weer terugkomen en ons samenzijn, besteden we ook aandacht aan ons innerlijk landschap en kijken wat zich daar allemaal plaats vindt door enige tijd samen in stilte te lopen.

Wil je graag meelopen op deze afwisselende wandeling van ongeveer 14 kilometer, kom dan naar het verzamelpunt bij het NS-station van Heiloo om 10.40 uur.

Wij vragen je om je vooraf aan te melden, in geval van bijzonderheden kunnen we je dan persoonlijk inlichten over een eventuele wijziging. Aanmelden kan per mail bij Guido op:
guidojong@gmail.com
of telefonisch op 06-47014703.

Check vrijdagavond 22 maart nog even je e-mail voor eventuele wijzigingen.

Vanuit Amsterdam CS vertrekt er om 10.09 uur van spoor 8A een intercity richting Den Helder. De Amsterdamse Sanghawandelaars hebben de gewoonte zo’n tien minuten voor de trein vertrekt te verzamelen vóór de Starbucks aan de centrumkant van de westelijke tunnel van
het centraal station.

!! Save the dates: De volgende wandelingen is, vanwege de open dag van het BCA centrum, verschoven van 11 naar 4 mei en die daarna is 29 juni.

Info: info@bcatriratna.nl