Nieuwe cursus “Het 3-voudige pad” (vol)

Team Cursus “3-voudige pad”

“Het 3-voudige pad van ethisch leven, mediteren en wijsheid: dé pijlers voor een betekenisvoller leven”

Wil je een gelukkiger, meer voldoening gevend bestaan en ben je bereid daar ook iets voor te dóen? Dan is deze cursus een hele goede aanzet en uitdaging. De Boeddha stelde vast dat er lijden is in de wereld, maar ook dat er een pad is dat de oorsprong van lijden aanpakt, door ethisch te leren handelen, te mediteren en wijsheid te ontwikkelen (het 3-voudige pad). In deze cursus zullen we ingaan op deze drie aspecten, dmv praktische levenslessen, meditatie en reflectie. De avonden zijn interactief en worden geleid door een team van ervaren Boeddhistische leraren en enthousiaste beoefenaren. Ervaring met meditatie of boeddhisme is niet nodig om deze cursus te volgen.

Întroductieavond over de cursus en om kennis te maken met Boeddhistisch Centrum Amsterdam (BCA) op donderdag 10 januari 19:30-21:00. Daarna 6 weken elke donderdag 19:30-22:00. Lees verder hier.

Kosten: op basis van dana, vrijgevigheid.
Graag aanmelden via info@bcatriratna.nl