Maandag 21 januari Vollemaansavond!

Come and join Dhammamegha and Mokshagandhi on this first full moon in 2019. The night of the super moon! A hearty winter soup awaits you at 18h00. Afterwards we’ll follow the Buddha into the forest, and, like King Ajatasattu, meet ourselves in the mirror of his wisdom. We’ll hear the stories from the Samaññaphala Sutta (the fruits of the contemplative life) and discover the freedom of blamelessness. 

The input will be in English (with translation if needed..) with discussion and a short puja in Dutch. 

Kom en vergezel Dhammamegha en Mokshagandhi op deze eerste volle maansavond (de superbloedmaan) in 2019. Om 18.00 u komt er een stevige wintersoep op tafel. 
Daarna volgen we de Boeddha naar het bos. En net als koning Ajatasattu, ontmoeten we onszelf in de spiegel van zijn wijsheid. Dit verhaal van de Samaññaphala Sutta (de vruchten van het contemplatieve leven) staat deze avond centraal. Kom en ontdek de vrijheid van een zuiver geweten!

De input zal in het Engels zijn (met zonodige vertaling) met discussie en een korte puja in het Nederlands.

Je bent welkom om 18.00 u voor soep of voor het avondprogramma dat om 19.30 u begint.