Aanstaande zaterdag 19 januari wandelen in het Gooi

Beste Sangha Wandelaars,

Op zaterdag 19 januari is de eerste wandeling van het jaar. We doen de wandeling die vorig jaar ook gepland stond, maar die niet doorging vanwege het dreigende weer en de daarop binnenstromende annuleringen. Uiteindelijk was het prima weer, laat je daarom niet altíjd beïnvloeden door buienradar of weerberichten, de ervaring leert dat het meestal erg meevalt.

We gaan wandelen door de ‘s-Gravelandse landgoederen, ofwel buitenplaatsen zoals Spanderswoud, Hilverbeek en Land & Bosch. Deze landhuizen met omliggende parkbossen vormen in de winter een prachtig stilleven.

We lopen via het Corverbos naar de oude haven in Hilversum. Vanuit daar volgen we een leuk pad tot aan  een café voor een horeca pauze. We lopen via een rustig stukje bebouwde kom en langs een mooie oude begraafplaats om op de Hoorneboeg Heide te komen. Tenslotte lopen we via het Laapersbos en Laapersveld naar het eindpunt, Hilversum Sportpark, waar we op het openbaar vervoer stappen.

Naast het genieten van de natuur en het samenzijn besteden we ook natuurlijk aandacht aan ons innerlijk landschap door enige tijd samen in stilte te lopen.

Wil je graag meelopen op deze afwisselende wandeling van 13 kilometer, kom dan naar het verzamelpunt bij het NS-station van Naarden – Bussum om 10.45 uur.

Vanuit Amsterdam CS vertrekt er om 10.10 uur van spoor 10B  een sprinter richting Amersfoort. De Amsterdamse Sanghawandelaars hebben de gewoonte zo’n tien minuten voor de trein vertrekt te verzamelen vóór de Starbucks aan de centrumkant van de westelijke tunnel van het centraal station.

Wij vragen je om je vooraf aan te melden, in geval van bijzonderheden kunnen we je dan persoonlijk inlichten over een eventuele wijziging. Aanmelden kan per mail op guidojong@gmail.com of telefonisch op 06-47014703.

Check vrijdagavond 18 januari nog even je e-mail voor eventuele wijzigingen.

Hopelijk tot dan.

George en Guido

Save the date’s; De volgende wandelingen zijn 23 maart, 11 mei en 29 juni.