Zondag 4 november praten we verder over het levensthema perfectionisme.

“Perfectionisme deel 2: een andere kijk op perfectionisme”

In deze ochtend kijken we naar de motieven van de perfectionist en naar die van mensen die niet perfectionistisch zijn.  Dayapadma, die zorgt voor de boeddhistische verdieping, geeft uitleg over de begrippen eternalisme en nihilisme. Beide denkwijzen zijn voorbeelden van onjuiste visie, waardoor we het onszelf en anderen moeilijk kunnen maken.

Tussen 10:00 en 10:30 kun je koffie en theedrinken waarna we om 10:30 de ochtend openen. Vanaf 12:30 is er soep en brood voor wie wil.

Deze ochtend is geschikt voor iedereen die interesse heeft in het levensthema perfectionisme.

Verder mediteren we ook 15 a 30 minuten.

Algemeen:

Iedere eerste zondag van de maand nodigen Wineke en Matthijs een spreker uit die vertelt over een levensthema. Bijvoorbeeld: wat betekent een kwaliteit als perfectionisme vanuit de ogen van een boeddhist? Om 12:30 bieden we een lunch aan!

Je hoeft je niet vooraf aan te melden.
Informatie/vragen: info@bcatriratna.nl of 020-6327795