Dinsdag 23 oktober Volle maan met kalyanamitra ceremonie Karin van Kesteren

Het werd al gedaan in de tijd van de Boeddha en wij zetten deze traditie voort: bij volle maan komen we als sangha samen om te eten, te mediteren en om samen een poeja te doen (boeddhistisch ritueel). 1 keer per maand een vast moment om bij elkaar te zijn, elkaar te zien, spreken, inspireren. Als je weinig tijd hebt, maar wel in contact wilt blijven met de sangha, kom dan hierheen, we zien je graag!

Deze keer een speciale volle maan vanwege de kalyanamitra ceremonie van Karin van Kesteren.
Karin heeft Mokshagandhi en Tarini gevraagd om haar kalyana mitra- spirituele vriend – te worden en haar te ondersteunen op haar boeddhistische pad. Dat wordt op deze volle maan avond in een ritueel bevestigd.

Tijd: Om 18:00 is er soep met brood en om 19:00 begint de avond/ceremonie

Kosten: Op basis van dana/vrijgevigheid (richtlijn € 20,-)

Aanmelden: Niet nodig

Informatie/vragen: Mail info@bcatriratna.nl of bel 020-6327795