Cursus in Londen

Hoi allemaal,

Afgelopen week ben ik een paar dagen naar Londen geweest en heb daar op donderdag 24 mei een workshop gevolgd. Dit in het kader van mijn deelname aan de communicatiegroep van BCA Triratna.

Daarnaast heb ik van de gelegenheid gebruik gemaakt om rond te snuffelen bij het London Buddhist Centre (LBC) (https://www.lbc.org.uk/) en in het West London Buddhist Centre (http://westlondonbuddhistcentre.com/).

In het laatste centrum was de Cursus.

Ook heb ik een paar uur gesproken met Yashobodhi in het Hydepark.

Hier een paar foto’s van de reis. (als je er 2x op klikt worden ze mooi groot)

Tijdens de cursus leerden we over hoe je een pakkend verhaal kunt vertellen dat impact heeft op de beoogde doelgroep. In het kader daarvan bedacht ik een verhaal om de (mogelijke) vooroordelen van mensen over spirituele centra weg te nemen. Met mijn groepje van 4 mensen speelden we het verhaal in de middag en namen we het als een echte commercial op. Het was een leerzame en leuke bijeenkomst en bovendien interessant om ook andere mensen te leren kennen van andere Triratna centra die met hetzelfde onderwerp (Communicatie bezig zijn).

Matthijs