Sangha Wandeling (Walking together near the village Lopik) op zaterdag 12 mei in de Uiterwaarden van de Lek

Beste Sangha Wandelaars,

Zaterdag 12 mei is het alweer de laatste wandeling voor het zomerreces. We gaan dit keer iets verder van huis dan gewoonlijk maar de beloning zal er ook naar zijn, we gaan namelijk lopen in de uiterwaarden van de Lek, passeren een vogelreservaat, hebben de mogelijkheid een werkende molen te bezoeken en wandelen over een prachtige kade met ruisende populieren.  In deze periode staat er bovendien veel in bloei en is er een vrij grote kans bijzondere vogels te zien zoals de zwarte sterns en purperreigers. Kortom, het belooft een prachtige wandeling te worden.

Naast het bevredigen van onze zintuigen besteden we ook aandacht aan ons innerlijk door enige tijd samen in stilte te lopen.

De lengte van de wandeling is ongeveer 14 kilometer. We betreden de uiterwaarden vanuit Lopik en zullen een pontje pakken richting Ameide. Daar is een gelegenheid voor een koffiepauze. Verderop zullen we halt houden bij een molen (het is nationale molendag) en afhankelijk van onze stemming beslissen of we hier een bezoek aandoen.

We verzamelen om 9.55 uur op station Utrecht CS in de hal bij de lift van spoor 19/20.  Vanuit Amsterdam CS vertrekt er om 9.15 uur van spoor 4 een intercity richting Heerlen.

De Amsterdamse Sanghawandelaars hebben de gewoonte zo’n tien minuten voor de trein vertrekt te verzamelen vóór de Starbucks aan de centrumkant van de westelijke tunnel van het centraal station.

Wij vragen je om je vooraf aan te melden, in geval van bijzonderheden kunnen we je dan persoonlijk inlichten over een eventuele wijziging. Aanmelden kan per mail op guidojong@gmail.com of telefonisch op 06-47014703.

Check vrijdagavond 11 mei nog even je e-mail voor eventuele wijzigingen.

Hopelijk tot dan,

George en Guido

PS; Save the date, de volgende wandelingen zijn op 1 september, 20 oktober en 8 december.