Young Buddhists Nederland

Wat is wijsheid? Ontdek het met Young Buddhists Nederland

Ben jij tussen de 18 en 35 jaar en zoek je verdieping? Wil je bewuster leven en meer rust ervaren in deze gehaaste tijd? Heb je altijd al willen leren mediteren of ben je gewoon nieuwsgierig naar boeddhisme? Dan is Young Buddhists Nederland, de jongerengroep van Triratna Nederland, misschien iets voor jou.

Wij zijn vijf jonge mensen die elkaar kennen van retraites en die activiteiten rondom het boeddhisme organiseren voor leeftijdgenoten. In het seizoen van 2017-2018 organiseren we maandelijks een interactieve workshop over een boeddhistisch thema in Arnhem of Amsterdam. Ook zijn we betrokken bij de organisatie van de jongerenretraite in Metta Vihara in Zeeland en hebben we veel contact met Young Buddhists uit andere landen, zoals Duitsland en Engeland.

Vanaf september organiseren we maandelijks een workshop voor jonge boeddhisten < 35 jr, waarbij we samen een thema onderzoeken.

Ook toegankelijk voor mensen die geen ervaring hebben met boeddhisme of mediteren.

Locatie: afwisselend in Boeddhistisch Centrum Amsterdam (Marius van Bouwdijk Bastiaansestraat 56) en Boeddhistisch Centrum Arnhem (Spijkerstraat 185a)

22/10 Arnhem – Jezelf zijn
26/11 Amsterdam – Succes?!
17/12 Arnhem – Goed werk
21/1 Amsterdam – Creativiteit

Houd ook de retraites in Metta Vihara (Hengstdijk – Zeeland) in de gaten.

Wil je meer weten? Stuur ons een mailtje via ybnederland@gmail.com en/of volg ons op FaceBook: /ybnederland.