Stadsretraite 26 tm 30 juni

Stadsretraite 26 tm 30 juni

Als je van een retraite terugkomt in het dagelijks leven kun je het gevoel krijgen dat je vanuit een periode van rust en aandacht in een bijna tegenovergestelde wereld van drukte en verstrooiing terechtkomt. Het kan lijken alsof het effect van de retraite snel weer is weggeëbt, tenietgedaan door de beslommeringen van alle dag. Zou  je die rust en aandacht in je dagelijkse leven méér ervaren als je meer elementen van een retraite in je dagelijkse leven brengt? Is er een mengvorm mogelijk, een retraite geïntegreerd in je dagelijkse leven?

De stadsretraite is een poging daartoe: een retraite midden in je leven, (of je leven midden in een retraite?) Misschien kun je door dagelijks met anderen te mediteren het ‘retraitegevoel’, het effect van een retraite, je dagelijkse leven inloodsen?

Je bent welkom om net zoveel aan het onderstaande programma mee te doen als je wilt en kunt. Iedere ochtend twee meditaties, ’s avonds samen eten, en weer mediteren en afsluiten met een puja of ander gezamenlijk ritueel. Maar je kunt ook ’s ochtends één van de twee meditaties meedoen, of alleen een meditatie in de avond, of alleen komen eten….

Van maandag 26 tot en met vrijdag 30 juni dagelijks in ons centrum in de Palmstraat:

7:00 – 7:45 meditatie
8:00 – 8:45 meditatie
9:00 – 9:45 meditatie (alleen op de vrijdag)

18:00 – 19:00  gezamenlijke maaltijd
19:30 – 21:00  meditatie en puja
op donderdagavond is het programma vanaf 19:30 u. aangepast i.v.m. de Boeddhistische Actie Maand (BAM!) waarover later meer.

Als je mee wilt eten graag even doorgeven, incl. de dag(en) waarop:  info@bcatriratna.nl