Even voorstellen…

Arthamitra werd in 1999 lid van de Triratna boeddhistische orde. Sindsdien werkzaam voor ethisch werkverband Windhorse Trading, een bedrijf voornamelijk gerund door praktiserende boeddhisten, dat zich o.a. ten doel stelt geld te genereren ter ondersteuning van boeddhistische activiteiten. Daarnaast is hij voorzitter van het Bca Triratna. Maakt gebruik van zijn achtergrond als musicus bij het leiden en ondersteunen van activiteiten in het centrum.

Arthamitra

werd in 1999 lid van de Triratna Boeddhistische Orde. Hij is sindsdien werkzaam bij het ethische bedrijf Windhorse Trading, dat voornamelijk gerund wordt door practiserende boeddhisten. Windhorse Trading stelt zich onder andere ten doel geld te genereren ter ondersteuning van boeddhistische activiteiten.

Daarnaast is Arhamitra voorzitter van het Boeddhistisch Centrum Amsterdam Triratna. Hij maakt gebruik van zijn achtergrond als musicus bij het leiden en ondersteunen van activiteiten in het centrum.

 

 

 

 

Dayapadma

Dayapadma

In 1992 kwam Dayapadma in contact met de Triratna Boeddhistische Beweging en zij is sindsdien volledig toegewijd aan het boeddhisme. Meditatie heeft haar wereld geopend en biedt haar een grenzeloos perspectief. Het is daarom niet meer weg te denken uit haar leven. Dayapadma geeft les in meditatie en boeddhisme in het Boeddhistisch Centrum Amsterdam Triratna en is ook betrokken bij het retraitecentrum Metta Vihara.

 

 

 

 

 

Mokshagandhi

Mokshagandhi

raakte in 1997 in Londen betrokken bij de Triratna Boeddhistische Beweging op zoek naar diepgang en meer ‘rust, eenvoud en tevredenheid’ in haar leven. Sinds haar terugkomst naar Nederland in 2000 is ze actief bij het Boeddhistisch Centrum Amsterdam. Haar naam betekent: ‘Zij die de geur van de bevrijding in zich draagt’. Deze bevrijding is wat haar in het alledaagse bezig houdt en inspireert.

Ze werkt in een hospice omdat vergankelijkheid en de dood voor haar een bron van inspiratie zijn voor het leven. In 2008 is ze toegetreden tot de Triratna Boeddhistische Orde.

 

 

 

 

Ksantivadin

Ksantivadin

is in 1985 in contact gekomen met de Triratna Boeddhistische Beweging. Al gauw werd hij door het mediteren gegrepen en dit is nog steeds zijn grote liefde.

Hij vindt het belangrijk om zijn enthousiasme voor het mediteren over te brengen en om anderen te leren genieten van het mediteren. Hij doet dit zowel tijdens het leiden van retraites als tijdens avonden in het Boeddhistisch Centrum Amsterdam.

 

 

 

 

 

Jayavajri

Jayavajri

is sinds 1997 betrokken bij de Triratna Boeddhistische Beweging. Ze verhuisde in 2000 van Maastricht naar Amsterdam om meer bij het Boeddhistisch Centrum Amsterdam betrokken te zijn. In 2010 trad ze toe tot de Triratna Boeddhistische Orde en ontving de naam Jayavajri, die “triomferende vajra” betekent. In het dagelijks leven werkt ze als milieu-inspecteur.

 

 

 

 

 

Vajramayi

 

 

 

 

 

 

 

 

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Ujukarin

is een duizendpoot. Soms kom je hem tegen als nerd (z’n dagelijks werk), soms als familiemens, soms als wereldreiziger, maar bovenal als ordelid. In het Boeddhistisch Centrum Amsterdam geeft hij regelmatig les en hij zet zich in voor de Triratna boeddhistische beweging in India en Sri Lanka. Zijn naam heeft iets van doen met oerhollandse kwaliteiten als recht door zee handelen en rechtschapenheid.

 

 

 

 

annemiekeVellema

Viryamani

deed in 1996 mee aan een introductiedag meditatie van Triratna en ze wist meteen dat het goed was! Ze kwam er al gauw achter dat meditatie en boeddhisme nauw met elkaar verbonden zijn en ze blijft zich verbazen over de onuitputtelijke bron van inzicht en inspiratie die ze daar uit kan halen. Viryamani werkt als accountmanager en woont in Amsterdam.