Internationale Sangha Retraite op Adhisthana

Internationale Sangha Retraite op Adhisthana

Hallo allemaal!

 

Gaan jullie (weer) mee naar de internationale sangha-retraite op Adhisthana eind augustus?

We vertrekken donderdag 24 augustus in de vroege ochtend. De terugreis is op maandag 28 augustus. We komen dan ’s avonds laat weer aan in Amsterdam.

Het is een 5-daagse sangha-‘happening’ met zo’n 500 mensen op het prachtige Adhisthana-landgoed. Er wordt in grote tenten gegeten en gemediteerd. Er worden workshops en lezingen gegeven en het is al met al een supergezellige en inspirerende sangha-bijeenkomst.

Heb je zin om mee te gaan geef je dan tijdig op via triratnainternationalretreat.org. Bij boeking kun je meteen betalen. Let op: als je voor 1 mei boekt, dan krijg je voorkeur voor een plek in het huis (vol=vol). Je kunt altijd een plek krijgen om te kamperen. Via bovenstaande link kun je meer informatie over dit evenement vinden.

Wat betreft het vervoer daarheen willen we net als vorige keer een personenbusje huren. Als je gezellig mee wilt met ons busje, laat ons dat dan uiterlijk 7 mei weten via info@bcatriratna.nl. De kosten hangen natuurlijk samen met het aantal mensen in het busje. Reken op ca. € 200,–. (Bij volle bus van 9 personen € 160,–).

Wij hebben er in ieder geval enorm veel zin in.
Mokshagandhi, Jolanda en Jayavajri